A:

Šuškovićeva 76, 10 040 Zagreb, Hrvatska

T: +385 1 2986 460 E: niveto@niveto.hr

Tehnologija

Tehnologija

1. korak - Oblikovanje iskopa

Tijekom iskopavanja, bazen se oblikuje izravno u zemlji na različitim dubinama, uključujući plaže i podvodna sjedeća mjesta. (Za razliku od onoga što se događa u izgradnji tradicionalnih bazena, gdje je iskop veći od konačnog bazena.) Nakon što je iskop završen, postavljen je sustav za cirkulaciju vode.

2. korak - Postavljanje zaštitnog geo-tekstilnog materijala

Nakon što su potrebne hidraulične komponente za pravilan rad sustava filtracije pozicionirani, zaštitna folija od geo-tekstilnog materijala se širi kako bi se zaštitio sloj EPDM hidroizolacije od mogućih oštećenja uzrokovanih oštrim kamenjem ili korijena unutar iskopa.

3. korak - Postavljanje vodootporne EPDM obloge

Vodootporni oblogu EPDM-u se širi preko geo-tekstilnog materijala. Njegov visok stupanj elastičnosti dozvoljava bilo kakvo kretanje po tlu bez oštećenja ili gubitaka vode.

4. korak - Postavljanje strukturne mreže za temelje

Prva strukturna mreža za konsolidaciju grubog sloja stavlja se iznad EPDM obloge.

5. korak - Postavljanje grubog sloja

Prirodno granulirani kvarc je pomiješan s ne-toksičnom smolom, a zatim proširen rukom preko cijelog područja na površini bazena.

6. korak - Postavljanje srednje strukturne mreže

Nakon što se prvi sloj granuliranog kamena osušio, druga strukturna mreža je postavljena za jačanje završnog sloja.

7. korak - Širenje završnog sloja

Granulirani kamen se miješa izabran od strane klijenta za završetak s ne-toksičnom smolom i širiti u drugom sloju rukom preko cijele površine bazena. Nakon laganog brušenja površine, završni sloj od ne-toksične smole.