A:

Šuškovićeva 76, 10 040 Zagreb, Hrvatska

T: +385 1 2986 460 E: niveto@niveto.hr

Filozofija

Filozofija

Višegodišnje iskustvo u projektiranju i izgradnji jezera dopustilo nam je da stvorimo inovativnu tehnologiju bazena. Biodesign tehnologija zamjenjuje osobito teške i invazivne strukture od armiranog betona sa strukturom sastavljenom od prirodnog kamena u kombinaciji s visokim performansama, tehnološki napredne smole i drugih materijala za strukturalnu čvrstoću. Zahvaljujući svojim neinvazivnim karakteristikama, Biodesign bazeni doprinose očuvanju našeg dragog okoliša ...

Zahvaljujući intenzivnom i odlučnom istraživanju i razvoju uloženom u Biodesign tehnologiju, s čvrstim uvjerenjem u zaštitu okoliša, bili smo u mogućnosti stvoriti bazene koje su visoko cijenjeni zbog svoje prirodnosti i osjećaja ugode, nudeći slične karakteristike planinskim jezerima ili egzotičnim plažama.

Estetski aspekt je samo jedna od vrijednosti Biodesign tehnologije. Ona također pruža mogućnost za ostvarenje bazena koji potiču ne samo na kupanje, nego potpunu životnost, zahvaljujući lakoćom u kojoj plaže, mjesta za kupanje i još mnogo toga može se oblikovat i modelirat, optimizirati unutarnje opremanje bazena kao i svako drugo okruženje u domu. Biodesign tehnologija rođena je u potrazi za proizvodom koji nudi jedinstvenost, strukturnu čvrstoću i istovremeno je s velikim poštovanjem za okoliš: kombinacija prirodnih proizvoda, pametno integrirani s najboljom hidroizolacijskom tehnologijom i visokih performansi veziva za strukturne konsolidacije .