A:

Šuškovićeva 76, 10 040 Zagreb, Hrvatska

T: +385 1 2986 460 E: niveto@niveto.hr

NIVETO d.o.o.

Projektiranje, nadzor i građenje: bazena, masažnih bazena, fontana i aqua parkova.
Biodesign bazeni

Biodesign bazeni

Biodesign bazeni su bazeni novog doba usavršene tehnologije izvođenja, jednostavnog održavanja te potpune usklađenosti s prirodom.
Bazeni

Bazeni

Firma "niveto" specijalizirala se za bazene prema narudžbi što znači da niste ograničeni oblicima, krajnjim oblogama ili bilo kojom opremom koja postoji na tržištu.
Masažni bazeni

Masažni bazeni

Preporučuje se ljudima koji imaju problema sa leđnim mišićima, kralježnicom, vratom i zglobovima, za rehabilitaciju posljedica nesreća te ljudima pod stresom. Služe kao izvanredna pomoć u skidanju viška težine i masnih naslaga na tijelu.
Fontane

Fontane

U svijetu modernog turizma i uređenja eksterijera fontane su neizostavan pojam. Uz atraktivan dizajn, malo kreativnosti te uz našu tehničku podršku rezultati su neizostavni.
Vodeni parkovi

Vodeni parkovi

U suradnji sa jednim od najjačih proizvođača Aqua parkova u svijetu i članom svjetskog udruženja proizvođača aqua parkova, u mogućnosti smo izraditi bilo kakav oblik, dužinu i dizajn slide-ova prema najzahtjevnijim željama.
Generator valova

Generator valova

Wave Ball ekološki je prihvatljiv generator valova niske potrošnje energije. To je u biti poliesterna kugla koja pluta na vodi te na siguran i kontroliran način generira umjetne stacionarne valove sigurne i za djecu.

Novosti

Datum objave:

Adriatic Gastro Show

ADRIATIC GASTRO SHOW se po drugi put održava u Splitu i to u Spaladium Areni od 03. do 06. veljače 2016. godine, a među inim izlagačima firma Niveto će predstaviti novitete iz svoje široke ponude usluga i proizvoda na području bazenske tehnike. Vidimo se Detaljnije
Datum objave:

Otvoren natječaj za posao!

Traži se monter elektro i/ili strojarskih instalacija bazenske tehnike s iskustvom na istim ili sličnim poslovima (stalni radni odnos). Detaljnije