A: Šuškovićeva 76, 10 040 Zagreb, Hrvatska T: +385 1 2986 460 E: niveto@niveto.hr

NIVETO d.o.o.

Projektiranje, nadzor i građenje: bazena, masažnih bazena, fontana i aqua parkova.
Biodesign bazeni

Biodesign bazeni

Biodesign bazeni su bazeni novog doba usavršene tehnologije izvođenja, jednostavnog održavanja te potpune usklađenosti s prirodom.
Masažni bazeni

Masažni bazeni

Preporučuje se ljudima koji imaju problema sa leđnim mišićima, kralježnicom, vratom i zglobovima, za rehabilitaciju posljedica nesreća te ljudima pod stresom. Služe kao izvanredna pomoć u skidanju viška težine i masnih naslaga na tijelu.
Vodeni parkovi

Vodeni parkovi

U suradnji sa jednim od najjačih proizvođača Aqua parkova u svijetu i članom svjetskog udruženja proizvođača aqua parkova, u mogućnosti smo izraditi bilo kakav oblik, dužinu i dizajn slide-ova prema najzahtjevnijim željama.
Generator valova

Generator valova

Wave Ball ekološki je prihvatljiv generator valova niske potrošnje energije. To je u biti poliesterna kugla koja pluta na vodi te na siguran i kontroliran način generira umjetne stacionarne valove sigurne i za djecu.
Bazeni

Bazeni

Firma "niveto" specijalizirala se za bazene prema narudžbi što znači da niste ograničeni oblicima, krajnjim oblogama ili bilo kojom opremom koja postoji na tržištu.
Fontane

Fontane

U svijetu modernog turizma i uređenja eksterijera fontane su neizostavan pojam. Uz atraktivan dizajn, malo kreativnosti te uz našu tehničku podršku rezultati su neizostavni.

novosti

Datum objave:

Otvoren natječaj za posao!

Traži se monter elektro i/ili strojarskih instalacija bazenske tehnike s iskustvom na istim ili sličnim poslovima (stalni radni odnos). Detaljnije

Datum objave:

SRC Svetice

Na mjestu zapuštenog SRC-a Svetice, firma Niveto d.o.o. je kao kooperant Zagreb Montaže i Teh Gradnje započela radove na modernom bazenskom kompleksu sa zatvorenim olimpijskim, školskim te dječjim bazenom. Detaljnije